A termékek nikotint tartalmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

ELF BAR

ELF BAR | A szuperintenzív ízvilágú manórúd

Próbáld ki az ELF BAR készülékek által nyújtott feledhetetlen élményt! ELF BAR 1500 -tól 5000 slukk kapacitásig, a világ összes gyümölcsének aromájával!

ELF BAR

Az ELF BAR egy eldobható vape eszköz, melyben különböző ízű e-liquid folyadék található, és kicsomagolás után mindenféle előkészület nélkül már használhatod is. A gyártás során egy függőleges kettős tekercset tesznek az eszközbe, amely segíti a megfelelő légáramlást, és biztosítja a folyamatos és egyenletes ízáramlást is, az első slukktól az utolsóig. Az aromák végeláthatatlan palettáján olyan egyedi ízesítéseket is megtalálsz, mint a Strawberry Pina Coloda, a Sour Apple, a Sakura Grape, a Watermelon Cantaloupe Honeydew, a Mango, a Banana Ice, és még számos más eszméletlenül finom és intenzív gyümölcsös esszencia.

Válogass a megannyi hihetetlen íz és aroma közül, és próbáld ki a feledhetetlen élményt, melyet ezek a remek kis ELF BAR eszközök nyújtanak! Bizony, nem véletlenül említettük, hogy kicsi készülékekről van szó, hiszen a méretük közel sem akkora, mint egy normál doboz cigarettáé, így könnyedén elférnek még a legkisebb zsebekben is. A használatuk sem hasonlítható össze a hagyományos dohányzással – az ELF BAR termékek teljesen mentesek a kellemetlen szagoktól és ízektől. A produktumok 0, 2, 3 és 5 százalékos nikotintartalommal rendelkeznek, így bárki könnyedén megtalálhatja a számára ideálisat. Rendeld meg a majomtól szupergyors szállítással és diszkrét csomagolásban!

A szuperintenzív ízvilágú manórúd

Legyen az ELF BAR 1500, a hatalmas kapacitású ELF BAR 5000, az ELF BAR 2500 vagy az ELF BAR 3500 épp a terítéken; ezek az eldobható vape eszközök feledhetetlen élményben részesítik a felhasználót! Olyan eszméletlen aromákkal bombázzák az ízlelőbimbóidat, mint a Mango, a Watermelon, a Pink Lemonade, a Strawberry, a klasszikus Cola, a Grape, a Banana, és megszámlálhatatlanul sok más fantasztikus íz vár Rád ezekben az innovatív készülékekben.

ELF BAR rendelés

ELF BAR rendelés még sosem volt ennyire egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos! Rendeld meg a majomtól kedvenc készülékeidet és 24-48 órán belül már át is veheted a futártól!  Minden megrendelést teljesen egyszerű, diszkrét csomagolásban adunk át a futárszolgálatnak, ezért egy percig sem kell kényelmetlenül érezned magad az átvételkor! Ne feledd; ha 20 000 Ft felett vásárolsz, akkor INGYEN SZÁLLÍTJUK ELF BAR termékeidet!

ELF BAR olcsón

Nálunk a minőség és a megfizethető ár kéz a kézben jár! Webáruházunkban rendszeres akciók és nyereményjátékok várnak Rád az év minden napján. Kizárólag eredeti ELF BAR termékeket forgalmazunk, melyről könnyedén megbizonyosodhatsz a dobozon található QR kód segítségével.