A termékek nikotint tartalmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

ELF BAR 1500 LUX

ELF BAR 1500 LUX | Az ELF BAR stílus és a fantázia ötvözete

ELF BAR 1500 LUX a divatos mestermű! Próbáld ki a másik nagy kedvenc ELF BAR készüléket, melynél a belső értékek mellett a külső is hatalmas szerepet játszik!

ELF BAR 1500 LUX

Egyedülálló külsejével az ELF BAR 1500 LUX termékcsalád megérdemelten vívta ki előkelő pozícióját Vásárlóink ranglistáján! Számtalan íz és aroma közül válogathatsz ebben a kategóriában is, és nem mellesleg egy extravagáns, egyedi kinézetű terméket kapsz, ha eme készülékek valamelyikét választod. Méretében és kapacitásában megegyezik az ELF BAR 1500 kategória termékeivel, de olyan extra ízeket is felvonultat, mint a Coffee Tobacco, a Blue Razz Lemonade, a Grape Energy vagy a Peach Mango Watermelon. Kérheted 2 vagy 5 százalékos nikotintartalommal, és a megrendelésedet akár már másnap átveheted, extra diszkrét csomagolásban. ;)


1termék 11

Az ELF BAR stílus és a fantázia ötvözete

A körülbelül 7-8 doboz cigarettának megfelelő élettartam mellé egy olyan figyelemfelkeltő külső párosul, melyet nehéz nem észrevenni. A feltűnő és divatos, de méretéből adódóan mégis szolid megjelenésű ELF BAR készülékek intenzív íz élményt nyújtanak az első slukktól az utolsóig. Apropó slukkok; ez az ELF BAR 1500 puff, azaz 1500 slukk erejéig működik, majd miután kiürült, elég csak a legközelebbi szemetesbe hajítanod, és nem kell bajlódnod az utántöltésével.

Az ELF BAR LUX 1500 eldobható készülékek egy 850 mAh kapacitású akkumulátort kaptak, amely folyamatos és hosszantartó használatot eredményez. Az egyedi technológiának köszönhetően az ízek áramlása mindig zavartalanul történik, így minden egyes slukk ugyanolyan élményt okoz!

ELF BAR rendelés gyors szállítással

ELF BAR rendelés egyszerűen, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan! Rendeld meg a majomtól kedvenc készülékeidet és 24-48 órán belül már át is veheted a csomagot, melyet minden esetben diszkrét csomagolásban küldünk ki! Ne feledkezz meg az INGYENES SZÁLLÍTÁSRÓL sem; ha 20 000 Ft felett vásárolsz, akkor DÍJMENTES szállítást biztosítunk az általad választott ELF BAR termékekhez!

ELF BAR olcsón a kedvenc majmodtól

Webáruházunkban rendszeresek az akciók, melyek keretén belül szenzációs árakon juthatsz hozzá ELF BAR készülékekhez! Kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, és természetesen 14 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk minden általunk eladott produktumra.

Ha még ez sem győzött meg, akkor látogass vissza gyakrabban az oldalra – vagy iratkozz fel hírlevelünkre -, és csapj le valamely nyereményjátékunkra, hátha Te leszel az egyik szerencsés, aki egy ELF BAR eszközzel lesz gazdagabb!

Hosszabb ideig tartó élvezetre vágysz? Kattints az ELF BAR 5000 kategóriánkra, és válogass az újratölthető eszközök fantasztikus ízeiből!