A termékek nikotint tartalmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

ELF BAR 2500

ELF BAR 2500 | Eldobható ELF BAR óriási kapacitással

Próbáld ki az ELF BAR 2500 szupergyümölcsös ízvilágát és élvezd a hosszantartó használatot! 2500 puff, azaz 2500 slukk egy apró és eldobható készülékben!

ELF BAR 2500

A divatos színátmenettel gyártott ELF BAR 2500 már első tapintásra a szívedbe lopja magát. Matt felülete, és az ELF BAR 1500 termékekhez viszonyított minimális méretbeli különbsége miatt kényelmes érzetet biztosít használat közben. Az innovatív eszköz kialakításának köszönhetően a folyamatos ízáramlás garantált, így az olyan népszerű aromákat, mint a Juicy Peach, a Pink Lemonade, vagy a Coconut Melon, gond nélkül puffogtathatod 2500 slukk erejéig! 2 és 5 százalékos nikotintartalommal rendelheted, gyors szállítással és diszkrét csomagolásban!


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Eldobható ELF BAR óriási kapacitással

Az ELF BAR 2500 készülékekben található méretes e-liquid, és a közel kétszer nagyobb akkumulátor kapacitás, ezerrel több szippantást eredményez az ELF BAR 1500 termékekhez képest. Ebben az apró eszközben rejlik a leghatalmasabb erőforrás - az eldobható készülékek táborában -, melyet az 1400 mAh-es akkumulátor szavatol. Megközelítőleg 13-14 doboz hagyományos cigarettának megfelelő élettartama és mennyei ízvilága mindenkit elvarázsol. Próbáld ki a Strawberry Ice vagy a Peach Mango Guava aromákat, melyek tuti nem fognak csalódást okozni!

ELF BAR olcsón

Eredeti ELF BAR készülékek földhöz ragadt árakon! Pörgesd meg a szerencsekereket és adj egy esélyt a kedvezménynek vagy ajándék terméknek! Vásárolj a majomnál mindig AKCIÓS áron, hiszen nálunk a minőség és a megfizethető ár kéz a kézben jár!

Huzamosabb ideig tartó puffogtatásra vágysz? Nézd meg az ELF BAR 5000 kategóriánk alatt található kínálatunkat, és válogass az újratölthető eszközök szuperfinom ízeiből!

ELF BAR rendelés

ELF BAR rendelés kényelmesen, gyorsan és biztonságosan! Rendelj megbízható forgalmazótól és 24-48 órán belül már át is veheted a csomagod, melyet minden esetben teljesen egyszerű, diszkrét csomagolásban küldünk ki! Ne feledkezz meg az INGYENES SZÁLLÍTÁSRÓL sem; vásárolj 20 000 Ft felett és DÍJMENTESEN küldjük az általad választott ELF BAR termékeket!