A termékek nikotint tartalmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

ELF BAR 3600

ELF BAR 3600 | Újratölthető ELF BAR óriási teljesítménnyel

Az ELF BAR 3600 különleges ízesítéseiben nem fogsz csalódni! Rendelj újratölthető ELF BAR készüléket, és élvezd a hosszan tartó, egyenletes ízáramlást!

ELF BAR 3600

Az ELF BAR 3600 elbűvölő színátmenete és káprázatos ízesítése már sokaknak ismert lehet az ELF BAR 2500 kategóriából. A könnyű, újratölthető eszköz kellemes tapintása és karcsú, aprócska mérete miatt kerül legtöbbször Vásárlóink virtuális kosarába, na meg persze a fergeteges és egyedi aromák is szerepet játszanak ebben. Ott van például a habkönnyű és lágy Russian Cream, a bohókás Jelly Bear, az egyszerű és mégis közkedvelt Banana Milk, vagy a már jól ismert Blue Razz Lemonade. Az ízek zavartalan és folyamatos áramlását ezúttal is az ELF BAR termékektől már megszokott egyedi technológiai megoldások biztosítják. 2 és 5 százalékos nikotintartalommal is kérheted, hihetetlen gyors szállítással és természetesen diszkrét csomagolásban!


10termék 110

Újratölthető ELF BAR óriási teljesítménnyel

Az ELF BAR 3600 készülékekben található 10,6 ml-es e-liquid, és az újratölthető 650 mAh-es akkumulátor soha nem hagy cserben, utazz bármilyen messze, vagy használd akármilyen körülmények között. Mérete nem sokkal nagyobb, mint a kisebb kapacitású eldobható ELF BAR eszközöké, ezért szinte a legapróbb zsebekben is könnyedén elfér. 3600 slukk olyan különleges és zamatos ízekből, mint a Pineapple Mango Orange, a Kiwi Passion Fruit Guava, vagy a Watermelon Lemon! Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen élményt, rendeld meg még ma a majomtól, és vedd át akár már holnap a futártól!

ELF BAR olcsón

Eredeti ELF BAR olcsón, megfizethető áron? Igen, a vapeMonkee pénztárcabarát áraival nehéz versenybe szállni! Az állandó AKCIÓK mellett óriási kedvezmények várnak Rád webáruházunkban egész évben! Pörgess egyet a szerencsekeréken, vagy iratkozz fel hírlevelünkre és vegyél részt a hetente megrendezendő nyereményjátékban!

Még tovább tartó puffogtatásra vágysz? Tekintsd meg az ELF BAR 5000 kategóriánk alatt található termékeinket, és válogass az újratölthető eszközök frenetikus ízeiből!

ELF BAR rendelés

ELF BAR rendelés gyors szállítással! Igen, ha tőlünk rendelsz, legkésőbb 48 órán belül már át is veheted a csomagod, melyet minden esetben diszkrét csomagolásban küldünk ki Neked! Amennyiben 20 000 Ft felett vásárolsz, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL küldjük az általad választott ELF BAR termékeket!