A termékek nikotint tartalmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

ELF BAR 4000

ELF BAR 4000 | Újratölthető ELF BAR nagy kapacitással

Az ELF BAR 4000 apró mérete ellenére óriási kapacitással bír! Próbáld ki az újratölthető ELF BAR készüléket, és élvezd a gyümölcsös ízek elképesztő kavalkádját!

ELF BAR 4000

Az ELF BAR 4000 készülékek meseszép színátmenettel, aprócska mérettel és óriási teljesítménnyel nyűgözik le nap mint nap a felhasználókat. Fantasztikus ízei között megtalálsz olyan klasszikusokat, mint a Cola, a Mango Peach, vagy a Kiwi Passion Fruit Guava, de felvonultat olyan különleges ízeket is, mint a Red Mojito, a Triple Berry Ice és az Avocado Cream. A könnyű, kis méretű és újratölthető eszközt bárhová magaddal viheted, hiszen a legapróbb zsebekben is kényelmesen elfér. Az ízek folyamatos és hosszan tartó áramlását az ELF BAR termékekben megtalálható kettős tekercs biztosítja. Webáruházunkban 2 és 5 százalékos nikotintartalommal is kapható, mindig nagyszerű áron - ahogyan azt már megszokhattátok a majomtól! Gyors szállítással és diszkrét csomagolásban juttatjuk el Vásárlóink otthonába kedvenc vape eszközeit!


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Újratölthető ELF BAR nagy kapacitással

Az ELF BAR 4000 készülékekben található 11,5 ml-es e-liquid, és az újratölthető 650 mAh-es akkumulátor senkit nem hagy cserben, még a hosszabb utazások alkalmával sem. Mérete valamelyest nagyobb, mint a kisebb kapacitású és szintén eldobható ELF BAR eszközöké, de ettől függetlenül kényelmesen elfér minden zsebben. 4000 puff, azaz 4000 slukk vár Rád ezekben a készülékekben, olyan különleges és eszméletlenül gyümölcsös ízekből, mint a Green Apple, a Passion Fruit Orange Guava, a Sakura Grape, vagy a Watermelon Ice. Próbáld ki a felejthetetlen ízélményt, rendeld meg még ma a monkee-tól, és vedd át akár már holnap a futártól!

ELF BAR olcson

Szupergyümölcsös ELF BAR olcson, hihetetlenül kedvező áron a vapeMonkee kínálatában! Az állandó AKCIÓK mellett óriási kedvezmények várnak Rád webáruházunkban egész évben! Pörgess egyet a szerencsekeréken, vagy iratkozz fel hírlevelünkre és vegyél részt a hetente megrendezendő nyereményjátékban!

Még tovább tartó puffogtatásra vágysz? Nézd meg az ELF BAR 5000 kategóriában található termékeinket, és válogass az újratölthető vape eszközök fantasztikus ízeiből!

ELF BAR rendelés

ELF BAR rendelés hihetetlen gyors szállítással! Rendelj a majomtól és 24-48 órán belül már át is veheted a csomagod, melyet minden esetben diszkrét csomagolásban küldünk ki Neked! Amennyiben 20 000 Ft felett vásárolsz, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL kapod az általad választott ELF BAR készülékeket!