A termékek nikotint tartalmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

ELF BAR 5000

ELF BAR 5000 | Gigantikus erő egy apró ELF BAR készülékben

ELF BAR 5000 hatalmas kapacitással és végeláthatatlan puffogtatással! ELF BAR rendelés gyors szállítással, szupergyümölcsös ízekben és diszkrét csomagolásban!

ELF BAR 5000

Az ELF BAR 5000 készülékek megszámlálhatatlanul sokféle és különleges aromát tartalmaznak. Ebben a kategóriában megtalálod az olyan extrém gyümölcsös és egyedi ízeket, mint a Honeydew Pineapple Orange, a Malibu, a Miami Mint, a Rainbow Cloudz, vagy a Tropical Rainbow Blast. A könnyű és kisméretű újratölthető eszköz mindig a leghűségesebb útitársad lesz kalandjaid során, hiszen elképesztő, 5000 slukk kapacitása olyan hosszasan nyújt feledhetetlen élményt, melyben ez idáig még nem volt részed. Az ízek folyamatos és egyenletes áramlását ebben az esetben is az ELF BAR termékekben fellelhető kettős tekercs biztosítja. Nikotinmentes változatban, valamint 3 és 5 százalékos nikotintartalommal is megrendelheted, a majomtól már megszokott gyors szállítással és diszkrét csomagolásban!


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Gigantikus erő egy apró ELF BAR készülékben

Az ELF BAR 5000 gigászi kapacitása 5000 slukkot biztosít a készülékben található 13ml-es e-liquid tartálynak köszönhetően. Az újratölthető 650 mAh-es akkumulátor pedig még a leghosszabb utazások alkalmával sem hagyja cserben a felhasználót. Mérete nem sokkal nagyobb, mint a kisebb kapacitású és szintén eldobható ELF BAR eszközöké, ezáltal kényelmesen elfér a legkisebb táskákban és zsebekben is. Ízvilágát tekintve sem okozhat csalódást, hiszen olyan sok és egyedi aromákat vonultat fel, melyeket nem fogsz egyhamar elfelejteni. Ott van például a dinnyés-banános-mentolos Watermelon Nana Ice, a dinnyés rágó ízű Watermelon Bubble Gum, vagy a másik nagy kedvenc, a Summertime, amely a nyár gyümölcsös hangulatát idézi. Próbáld ki bármelyik aromát, tuti nem fogsz csalódni egyikben sem!

ELF BAR rendelés

ELF BAR rendelés gyors szállítással és diszkrét csomagolásban! Rendeld meg online, kényelmesen és biztonságosan kedvenc ELF BAR készülékedet és pakolj a kosaradba legalább 20 000 Ft értékben, és INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL küldjük a csomagod!

ELF BAR olcsón

Eredeti ELF BAR olcsón, fantasztikus áron a majomtól! Az állandó AKCIÓK mellett óriási kedvezmények várnak Rád webáruházunkban az év minden napján! Pörgess egyet a szerencsekeréken, vagy iratkozz fel hírlevelünkre és vegyél részt a hetente megrendezendő nyereményjátékban, melyben akár a kedvenc vape eszközödet is megnyerheted!