A termékek nikotint tartalmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

GEEK BAR

GEEK BAR | A vaperek új kedvence

GEEK BAR - Egy vape, amely kilépett az ELF BAR árnyékából és lassan átveszi a teljes hatalmat! GEEK BAR rendelés egyenesen a majomtól, szuperbiztonságosan!

GEEK BAR

A 2015-ben alapított GEEK BAR az eldobható vape készülékeiről ismert, amelyeket aprólékosan, szeretettel készítettek azon felhasználók számára, akik okosabban szeretnének vape-zni. Mivel egyre több vaper gondolja úgy, hogy az eldobható eszközök kielégítő vape élményt nyújtanak, mi is szeretnénk a vapereknek egy nagyszerű ízű, kényelmes, könnyen használható, zsebbarát vape eszközt kínálni, amely páratlan az e-cigi márkák között.

A vaperek új kedvence

Ha kivételesen ízletes ízekre vágysz, akkor a GEEK BAR biztosan nem fog csalódást okozni. Rengeteg ízletesen frissítő ízvariációban kapható, a színválasztékról nem is beszélve. A GEEK BAR küldetése a vaperek igényeinek mélységes kielégítése; a legízletesebb, legkompaktabb és legbiztonságosabb eldobható vape termékek révén, amelyeket kiváló minőségű anyagokkal és gyártással terveztek.

GEEK BAR rendelés

GEEK BAR rendelés még sosem volt ennyire egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos! Rendeld meg a majomtól kedvenc készülékeidet és 24-48 órán belül már át is veheted a futártól!  Minden megrendelést teljesen egyszerű, diszkrét csomagolásban adunk át a futárszolgálatnak, ezért egy percig sem kell kényelmetlenül érezned magad az átvételkor! Ne feledd; ha 20 000 Ft felett vásárolsz, akkor INGYEN SZÁLLÍTJUK vape termékeidet!

GEEK BAR olcsón

Nálunk a minőség és a megfizethető ár kéz a kézben jár! Webáruházunkban rendszeres akciók és nyereményjátékok várnak Rád az év minden napján. Kizárólag eredeti GEEK BAR termékeket forgalmazunk.