A termékek nikotint tartalmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Vape kisokos

VAPE - ELF BAR - LOST MARY | Minden infó a vape eszközökről

Mi az az ELF BAR? Milyen ízben kapható a manórúd? Hogy hogy eldobható, ha ez egy vape eszköz? Alábbiakban ezekre és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ!

VAPE - ELF BAR - LOST MARY

Csak néhány típus és márka, melyet immáron szinte mindenki ismer. Az elektromos cigaretták, azaz a klasszikus vape eszközök és az olyan készülékek között, mint az ELF BAR vagy a LOST MARY, a legnagyobb különbség az eldobható jellegéből adódik. Míg utóbbit használat végén, tehát az e-liquid tartály kimerítése után egyszerűen elhajíthatjuk a legközelebbi szemetesbe, a klasszikus vape eszközök esetében az e-liquid tartályt utántölthetjük, és egyéb alkatrészeket lecserélve ismét használatba vehetjük a készüléket.

Kényelmi szempontból mindenképp az eldobható eszközök kerülnek ki győztesen, hiszen használatuk során nem kell bajlódni a folyadéktartály újratöltésével, az elhasználódó alkatrészek cseréjével, stb. Árban szintén sokkal kedvezőbbek, és kialakításuknak hála nagyon kis helyen is elférnek, így gyakorlatilag bárhová magaddal viheted kedvenc eldobható vape eszközödet.

Minden infó a vape eszközökről

A fentiek tudatában tehát az alapján tudjuk a legegyszerűbben megkülönböztetni a vape eszközöket, hogy azok eldobhatók vagy sem. Az ELF BAR és LOST MARY márkák egytől egyig olyan termékeket vonultatnak fel, melyeket mindenféle előkészület nélkül, kicsomagolás után már azonnal használatba is vehetünk, majd miután kiürítettük az adott slukkmennyiséget a termékből, egyszerűen kihajíthatjuk a kukába, mert nem szétszerelhető, ezáltal az e-liquid tartálya sem újratölthető.

Mi az az ELF BAR?

Az ELF BAR egy olyan eldobható e-cigaretta, melyben különböző ízű, előre töltött folyadék található. A folyadékok nikotin sót tartalmaznak, 2, 3 és 5 százalékos tartalommal, de néhány típusa megvásárolható nikotinmentes változatban is. A gyártási folyamat során egy függőleges kettős tekercset helyeznek el a készülékben, amely hozzájárul az egyenletes légáramláshoz, és biztosítja a hosszan tartó, feledhetetlen ízeket a felhasználó számára. Számtalan aromával készülnek, melyek között megtalálható a Malibu, a Miami Mint, a Mango, a Pineapple, a Sour Apple, a Banana Milk, a Sakura Grape, a Red Mojito, a Black Russian, a Watermelon, és rengeteg más ínycsiklandó és zamatos gyümölcsös íz.

Az ELF BAR eszközök divatos külsővel, valamint meglehetősen apró mérettel készülnek, és használatuk során a hagyományos dohányzással járó kellemetlen szagok és ízek szóba sem jöhetnek. Több típusa webáruházunkban is megvásárolható, melyek közül a legnépszerűbbek az ELF BAR 1500, a hatalmas kapacitású ELF BAR 5000 és az ELF BAR 2500, de sokan kedvelik az extravagáns kinézetű ELF BAR 1500 LUX termékeket és az újratölthető akkumulátoros, de mégis kisméretű és keskeny ELF BAR 3600 eszközöket.

A manórúd rövid története

Az első ELF BAR készülékek 2018-ban hagytál el a gyár kapuit, és a mai napig számos fejlesztésen és változáson estek át ezek a népszerű, innovatív eszközök. Az ELF BAR márkanév nagyon rövid idő alatt világszerte ismertté vált, ami, ha jobban belegondolunk, nem is nagy csoda, hiszen megannyi szenzációs ízesítéssel kápráztatják el a falhasználókat nap mint nap. Ilyen például a lágy és mégis intenzív Sour Apple, a zamatos Berry Peach, az egzotikus Mango, a gumicukor ízű Jelly Bear, a piros gyümölcsös Pink Lemonade, vagy a frissítő Grape Energy. A gyártó folyamatosan új és mennyeien finom aromákkal veszi le a lábáról azt a több millió ELF BAR rajongót, akik ezeket a szuper eszközöket használják! A különböző nikotintartalommal – vagy akár nikotinmentes tartállyal is - rendelkező termékek bárki számára ideálisak lehetnek, hiszen könnyedén kiválaszthatja a megfelelő erősséget.

ELF BAR kategóriák

ELF BAR 1500

Ebben a kategóriában az 1500 slukkot tartalmazó ELF BAR készülékeket találod. Mindegyik keskeny, apró, kis helyen is könnyedén tárolható vape eszköz, rengeteg féle gyümölcsös ízesítéssel. Mango, Watermelon, Pink Lemonade, Strawberry, Cola, Banana, Grape – csak néhány aroma, melyeket megtalálsz kínálatunkban. A hagyományos dohányzással járó kellemetlen szagoktól és ízektől mentes termékek mindegyike eldobható, így használat után - mikor az e-liquid tartály teljesen kiürült – egyszerűen csak elég kidobnod a kukába, nem kell vacakolnod az újratöltéssel és egyéb nem kívánatos teendőkkel. 850mAh kapacitású akkumulátorral vannak ellátva, amely hozzájárul a hosszan tartó és állandóan intenzív ízélményhez. Az e-liquid tartály 4,8ml-es, és 2, illetve 5 százalékos nikotintartalommal készülnek.

ELF BAR 1500 LUX

Ebben a kategóriában szintén 1500 slukkot tartalmazó ELF BAR készülékeket találsz, melyek egytől egyig egyedi és extravagáns külsőt kaptak. Ezek is mind keskeny, apró, kis helyen is könnyedén tartható vape eszközök, eszméletlenül finom és sokféle gyümölcsös ízesítéssel. A Coffee Tobacco, a Blue Razz Lemonade, a Grape Energy vagy a Peach Mango csak néhány aroma a sok közül, melyeket megtalálsz kínálatunkban. A hagyományos dohányzással járó kellemetlen szagoktól és ízektől mentes termékek eldobhatók, így használat után - az e-liquid tartály kiürülése után – egyszerűen csak elég kidobnod a szemetesbe, nem kell vacakolnod sem az újratöltéssel, sem egyéb nem kívánatos teendőkkel. Ezek a készülékek is 850mAh kapacitású akkumulátort kaptak, amely folyamatos és hosszantartó használatot eredményez. Az e-liquid tartály ebben az esetben is 4,8ml-es, és 2, illetve 5 százalékos nikotintartalommal készülnek.

ELF BAR 2500

Divatos színátmenettel gyártott készülékek már az első tapintásra a szívedbe lopják magukat. Matt felületük, és aprócska méretük kényelmes érzetet biztosít használat közben. Az innovatív eszköz kialakításának köszönhetően a folyamatos ízáramlás garantált, így az olyan népszerű aromákat, mint a Peach Mango Guava, a Juicy Peach, a Pink Lemonade, a Strawberry Ice, vagy a Coconut Melon, gond nélkül ízlelheted 2500 slukk erejéig! A hosszantartó élvezetet az 1400mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, valamint a terjedelmes, 8,0ml-es e-liquid tartály. 2 és 5 százalékos nikotintartalommal készülnek, így bárki számára ideális választás lehet.

ELF BAR 3000

Az újratölthető, 650 mAh-es akkumulátorral rendelkező készüléket a lenyűgöző színátmenete és kompakt mérete teszi igazán kívánatossá. Na meg persze az a megszámlálhatatlanul sok mennyi íz, melyeket nem szabad kihagynod! Ilyen például a Red Mojito, a Sakura Grape, a Triple Melon, a Cranberry Grape vagy a Strawberry Mango. A könnyű eszköz teljesítményéhez képest igencsak aprócska, szóval bárhova magaddal viheted, akár hosszabb kirándulásokra is. Az ízek folyamatos áramlását az ELF BAR termékekben már megszokott kettős tekercs biztosítja, és a tekintélyes méretű, 10,0ml-es e-liquid tartály. 2 és 5 százalékos nikotintartalommal is megrendelheted webáruházunkból.

ELF BAR 3600

A szemet gyönyörködtető színátmenetei és káprázatos ízesítései már sokak számára ismerősek lehetnek az ELF BAR 2500 kategóriából. A könnyű, újratölthető eszköz kellemes tapintása és karcsú, meglehetősen kicsi mérete miatt gyakran kerül Vásárlóink kosarába. Ízek terén szintén az élen jár! Ott van például a lágy Russian Cream, a Jelly Bear, az imádott Banana Milk, vagy a már jól ismert Blue Razz Lemonade. Az ízek zavartalan és folyamatos áramlását ezúttal is a kettős tekercs biztosítja. Az újratölthető, 650 mAh-es akkumulátor soha nem hagy cserben, ahogyan a hatalmas, 10,6 ml-es e-liquid tartály sem. 2 és 5 százalékos nikotintartalommal is kérheted.

ELF BAR 4000

Meseszép színátmenettel, aprócska mérettel és hatalmas teljesítménnyel felruházott készülékek nap mint nap lenyűgözik a felhasználókat. Fantasztikus ízei között megtalálsz olyan klasszikusokat, mint a Cola, a Mango Peach, a Kiwi Passion Fruit Guava, a Sakura Grape, de felvonultat olyan egyedi ízeket is, mint a Red Mojito, a Triple Berry Ice és az Avocado Cream. A könnyű és kisméretű eszközt bárhova magaddal viheted, hiszen a legapróbb zsebedben is könnyedén elfér. A készülékekben található 11,5 ml-es e-liquid tartály, és az újratölthető, 650 mAh-es akkumulátor soha nem hagy cserben, még egy hosszabb utazás alkalmával sem. Az ízek folyamatos és hosszan tartó áramlását ezúttal is a kettős tekercs biztosítja. Webáruházunkban 2 és 5 százalékos nikotintartalommal is megrendelheted.

ELF BAR 5000

Ezek a vape eszközök megszámlálhatatlanul sok és különleges aromával készülnek. Megtalálhatod köztük az olyan extrém gyümölcsös és egyedi ízeket, mint a Honeydew Pineapple Orange, a Watermelon Nana Ice, a Malibu, a Miami Mint, a Rainbow Cloudz, a Watermelon Bubble Gum vagy a Tropical Rainbow Blast. A könnyű és aprócska újratölthető eszközben 650mAh-es akkumulátor található, melynek köszönhetően mindig a leghűségesebb útitársad lesz kalandjaid során. Az ízek folyamatos és egyenletes áramlását ebben az esetben is a kettős tekercs biztosítja, kiegészítve a gigantikus méretű, 13ml-es e-liquid tartállyal. Nikotinmentes változatban, valamint 3 és 5 százalékos nikotintartalommal is megrendelheted.